Gun je collega's een rookvrij leven!

Frank geeft een 'incompany' cursus van 3 uur waar je rokende collega's blij van worden. Ook als werkgever mag je de vlag uithangen, want gestopte rokers zijn gelukkiger, minder vaak ziek en productiever!

Een echte 'rokersmanier' van stoppen
De cursus gaat vooral NIET over de redenen waarom je collega's moeten stoppen. Die weten ze al lang! Ik doe geen beroep op de wilskracht van je rokende collega's en laat ze ook geen enge plaatjes zien.

Je rokende collega's gaan begrijpen hoe geraffineerd een sigaret de verslaving in stand houdt. Ik laat zien dat een sigaret, sjekkie of sigaar precies het tegenovergestelde doet van wat ze denken dat het doet!

Aan het einde van de cursus begrijpen je rokende collega's hoe ze al die jaren zijn belazerd. In plaats van het jammer te vinden dat ze niet meer mogen roken zijn ze blij dat ze niet meer hoeven te roken.

Kort gezegd... De knop is om!

Deze cursus (met rookpauzes) is grappig, interessant en voor elke roker herkenbaar en te begrijpen.

Gemakkelijk in te plannen cursus
De Ook Jij kan Stoppen! cursus is eenmalig, duurt 3 uur en kan overdag en 's avonds worden gegeven.
U stelt een ruimte ter beschikking, stuurt uw werknemers een mail en hangt posters op. (start de werving minimaal één maand voor de cursusdatum, wij leveren teksten en posters) Wij geven de cursus en doen de nazorg.

U kunt ook verwijzen naar mijn particuliere cursussen
Voor 125 euro per persoon laat u uw werknemers meedoen aan mijn particuliere cursussen. Zo maakt u er een doorlopende actie van totdat alle rokers die willen stoppen 'op' zijn.

Voor meer informatie, bel: 06-22978308 


Ook een cursus organiseren? Vul het formulier in.