Over Frank Simmelink

De Ook jij kan Stoppen! methode is geschreven door Frank Simmelink (1971). Frank heeft zelf meer dan 30 jaar gerookt. Omdat hij niet kon stoppen met roken is hij zijn verslaving als puzzel gaan bekijken die hij moest oplossen. Toen hij deze puzzel eenmaal had opgelost was stoppen zo belachelijk gemakkelijk dat hij ervan overtuigd raakte dat hij andere rokers die willen stoppen écht kan helpen met deze kennis.


Tijdens de cursus ontdek je

WAAROM JE NU EIGENLIJK ROOKT
WAAROM STOPPEN ZO INGEWIKKELD LIJKT
HOE JE NIET MOET STOPPEN
HOE JE WEL KAN STOPPEN
WAT JE KAN VERWACHTEN ALS JE GESTOPT BENT

Ik heb het NIET over de redenen waarom je moet stoppen. Die weet je al lang! Het enige wat ik doe is jou leren hoe jij nu wél definitief kan stoppen.


Iedereen kan stoppen, daar ben ik van overtuigd

Mijn Ook Jij Kan Stoppen! cursus ontrafelt alle geheimen van jouw sigaret en rookverslaving, zodat jij de kennis krijgt die nodig is om succesvol te kunnen stoppen met roken.

Doordat je weet wat je rookt en begrijpt hoe de sigaret en jouw verslaving werkt, kan ik jou leren hoe jij nu wel definitief afscheid kan nemen van jouw sigaret. Na het volgen van de cursus wil je echt niet meer roken en weet je precies wat je kan verwachten als je gestopt bent! 

Je zal echt opgelucht zijn als jij je laatste peuk gerookt hebt!